Aanmelden voor het Alternatieve Kinderdorp 2021

Ondanks dat Kinderdorp 2021 niet doorgaat, hebben we toch wat leuks bedacht!
Op woensdag 18 augustus gaan we voor de kinderen een gratis speurtocht Hap & Stap organiseren.

Tijdens deze speurtocht komen de kinderen onderweg een aantal opdrachten tegen zoals ze die ook gewend zijn tijdens de Kinderdorpweek. Zo is het mogelijk om een kaart in te kleuren en te versturen (neem het adres mee!). Ook zal er een parcours zijn om te kijken wie het snelste kind van Kinderdorp is en kunnen ze een warme hap (een pannenkoek) halen. De rest van de opdrachten blijft nog een verassing ;).

U moet uw kind(eren) van tevoren inschrijven voor een tijdslot (dat kan hier onder). Binnen deze begin- en eindtijd mogen de kinderen starten met de speurtocht, die ongeveer 1 uur zal duren. Er mogen maximaal 5 kinderen per tijdslot ingeschreven worden (dit is exclusief begeleider(s) en probeer zoveel mogelijk volle groepjes (dus van 5 personen) in te schrijven. Nodig buurkinderen uit en loop gezellig samen.).Het tijdslot is vol als er dus 5 kinderen ingeschreven zijn. En….vol is helaas vol. Let op, na inschrijving kunt u een brief afdrukken, dit is uw bewijs van aanmelden! Deze brief krijgt u niet extra opgestuurd in uw mail. Neem deze mee naar de start!

Wilt u er rekening mee houden dat er geen verkeersregelaars op de route aanwezig zullen zijn. Er wordt u dringend verzocht zelf de kinderen te begeleiden tijdens de wandeling.

Mocht u nog vragen hebben verwijzen wij u door naar het bestuur (secretaris@kinderdorp.nl).
Wij willen u vragen tijdens de gehele speurtocht rekening te houden met de op dat moment door de overheid gestelde richtlijnen.

Succes en veel plezier!

Namens Kinderdorp Bennekom,
De Hap & Stap-commissie

Aanmelden is niet meer mogelijk!!