Burgemeester van Kinderdorp bekend

Denise, 12 jaar oud en woonachtig in Bennekom, is door Burgemeester Verhulst geïnstalleerd als Kinderdorp Burgemeester 2018

Burgemeester Denise

Net zoals in de grote wereld heeft het Kinderdorp ook een burgemeester. Deze wordt, nadat er heuse verkiezingen zijn geweest, gekozen door de Kinderdorp bewoners. Deze hebben dit jaar massaal gestemd op Denise van Hunen, 12 jaar uit Bennekom. Haar verkiezingsprogramma heeft blijkbaar heel veel kinderen goed gedaan want zij behaalde de meeste stemmen.

Tijdens het B.O.P. van de dinsdag is Denise van Hunen door burgemeester René Verhulst van Ede beëdigd tot burgemeester van Kinderdorp. Met het omhangen van de ambtsketting en het opzetten van de hoed kan burgmeester van Hunen aan de slag.

De burgemeester aan het werk

Hallo ik ben Denise van Hunen. Ik ben 12 jaar en ik hou van acteren, zingen en dansen.

Ik ben dit jaar verkozen tot kinderdorp burgemeester 2018. Ik had het niet verwacht, maar toch is het gebeurd. Ik wil graag met alle kinderen van kinderdorp een heel groot spel doen in het midden van het veld. Ik werd gevraagd wat ik zou willen veranderen, maar ik had niks, want ik vind kinderdorp super leuk en het is altijd gezellig, maar ik heb toch één ding. Het zou leuk zijn als de leeftijd naar 14 wordt verhoogt. Dit is mijn verhaal over kinderdorp.

DSC_1825

Denise van Hunen

Burgemeester