Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen aan Kinderdorp! Ontbreekt er een vraag of antwoord? U kunt altijd contact opnemen door te mailen naar secretaris@kinderdorp.nl of u vult het contactformulier in.

Mijn kind is tijdens Kinderdorp bijna 6 of net 13 geworden. Mag hij/zij alsnog naar Kinderdorp komen?

Kinderdorp is echt bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Mijn kind heeft een allergie/ziekte. Kan hij/zij naar Kinderdorp komen?

U kunt in dit geval het beste even contact opnemen door te mailen naar secretaris@kinderdorp.nl. Er zijn genoeg manieren te bedenken zodat uw kind naar Kinderdorp kan komen.

Wat is deel A en wat is deel B van de weekkaart? 

De weekkaart is het kleine kaartje dat is toegevoegd in de envelop. Bij het kleine kaartje is de linkerkant deel A, waar het adres op staat. De rechterkant van het kleine kaartje is deel B (de duim), dat ligt thuis.

De grotere, gekleurde kaart is de dagkaart voor maandag, als dat in de plastic hoes zit (en deel A van de weekkaart) kan uw kind naar binnen wandelen op 8 augustus en alle andere dagen!

Zorg ervoor dat de touwtjes aan 1 kant van het plastic hoesje zitten, aan het eind van de dag mag de gekleurde kaart weggegooid worden. De kinderen krijgen bij de ingang een nieuwe dagkaart op vertoon van de weekkaart (kleine kaartje met adres).